Esselamu Alejkum we Rahmetull-llah!

Picture
Rruga e Muslimanit
           Ne vend te parathenies.............


Faqja e re islame "Rruga e Muslimanit" eshte nje faqe me karakter te mirfillte fetar,edukativ,kulturor qe ka si qellim kryesor percimin e vlerave te larta islame,me ane te temave apo diskutimeve, rubrikave dhe artikujve te ndryshem nga dijetare te medhenj islam..!
Rruga islame eshte rruga e vertete , eshte rruga e lumturise dhe qetesise shpirterore, eshte rruga e tolerances dhe mirekuptimit, eshte rruga e bindjes se plote ndaj krijuesit te gjithesise.
Ne shpresojme dhe kemi bindjen qe me ane te kesaj faqe modeste por mjaft optimiste per ecurine e saj do tju japim nje hapesire te re dhe shume dimensionale duke perfshire gjithcka qe ka te beje me vlerat e larta te islamit!
Te kontribuojme te gjithe ne rrugen e Krijuesit te gjithesise,sepse Allahu i Madheruar thot ne Kur'an :
"E kush është në rrugë më të mirë se ai që thërret në rrugën e All-llahut, që bën vepra të mira dhe që thotë: “Unë jam prej muslimanëve?". (Fussilet, 33)

Allahu jua shperblefte te gjitheve !

Nga stafi i faqes "Rruga e Muslimanit"